Assemblea Estivella C.F.

Assemblea Estivella C.F.

17 junio 2020 Sin categoría 0

Ahir dimarts va tindre lloc l’Assemblea extraordinària de l’Estivella C.F., on va dimitir l’antiga directiva i va ser votada per tots els assistents l’única candidatura que es presentava per a conformar la nova directiva. La candidatura estaba encapçalada pel nou President Pau Mateu, que compta amb David Mateu com a secretari, Francesc Mateu com a tressorer, José Ramón Montesinos i Toni Lara com a vocals.

Al mateix acte es va presentar l’equip directiu esportiu on José Vicente Montesinos és el Director Esportiu, David Alvaro el Coordinador de Futbol-8 i Nestor Ferrando el Coordinador de Futbol-11, els quals van presentar el nou projecte de l’Estivella C.F. tant en la vesant del futbol base com en la de l’equip amateur. El nou staff esportiu és conscient que se comença de zero i que van treballar per a que l’Escola de l’Estivella C.F. vaja creixent i fent-se gran.

300

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *