L’Escola

Amb motiu de la la nova temporada de futbol que començarem al setembre, l’Estivella C.F. ja s’ha posat en marxa per a preparar-la i poder oferir als seus i seues alumnes tot un ampli ventall de respostes a les seues necessitats, doncs la nostra experiència de fa més de trenta anys, així ho acredita.
Estivella ha sigut el bressol del futbol base en la nostra Comarca, per la nostra escola han passat alumnes de tots els pobles de la Baronia, la Vall de Segó, de Sagunt i de Canet, etc.
Després d’uns anys de transició, ara tornem amb les idees renovades, amb nova gent i nous professionals, però amb la mateixa clau, formar als xiquets i les xiquetes en l’esport i dintre dels valors del respete, la tolerància, la diversitat i la solidaritat, formar als homens i dones que ha d’infantar un futur d’igualtat per a totes i tots.
Molts dels professionals que treballaran en les xiquetes i xiquets, s’han format en la nostra escola i han ocupat llocs de relevància en altres clubs, i ara tota eixa experiència i tot eixe bagatge el transmetran als seus i seues alumnes.
T’esperem, no t’ho penses, fes la teua preincripció en la nostra escola i gaudeix de tota la nostra experiència en el món del futbol base.

Inscripció