Preinscripció infantil 2023-2024

Preinscripció infantil 2023-2024

8 marzo 2023 Sin categoría 0

Tant si ere xic com si eres xica,ja podeu  preinscriure’s als nostres equips infantils. Des d’ací mateix pots fer-ho amb el formulari online o descarregarte el díptic emplenable i enviar-lo per e-mail a estivellacf@estivellacf.com.

Díptic emplenable

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Preinscripció infantil 2023-2024

8 marzo 2023 0

Ací pots inscriure’t a l’equip infantil tant de xics com de xiques de la nostra escola. pots elegir entre emplenar el formulari online  o descarregarte el díptic emplenable i enviar-lo al e-mail estivellacf@estivellacf.com. Al díptic trobaràs més informació.

Díptic emplenable